Handelsbetingelser

lessto er ejet af

Monbjerg Pil og Print
Monbjergvej 5
8752 Østbirk
CVR 33314345

Abonnement:
Opkræves pr. kvartalsvis eller årligt. Abonnementspris afhænger af det valgte produkt.

Stoppe abonnement:
Et abonnement kan altid stoppes ved at sende os en mail på support@lesstoanalytics.dk.

Betingelser:
lessto kan på ingen måde gøres ansvarlig for direkte eller indirekte for tab af data, mistet salg eller brugt tid.

Sikkerhed:
lessto er SSL sikret så data sendes krypteret. lessto er beskyttet mod uautoriseret adgang af Wordfence.

Klagemuligheder:
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – https://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse support@lessto.dk.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
For at vi kan sende en regning, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn Adresse Telefonnummer E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne sende en regning til dig.

Personoplysningerne registreres hos lessto.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via lessto, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Det er kun mig, Lars Svane, som har adgang til de oplysninger som registreres om dig. Den dataansvarlige på lessto.dk er også mig, Lars Svane.

Kundeoplysninger opbevares og transmitteres ikke krypteret. Oplysninger afgivet til lessto.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og der registrereres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos lessto.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til lessto.dk, via mail: support@lessto.dk

Hvad sker der med dine adresse oplysninger?
Navn, adresse, email bruges af lessto.dk for at kunne sende en regning. Ved kreditkort betaling varetages kreditkortoplysninger af Quickpay og Clearhaus, lessto.dk har ikke adgang til kreditkort oplysninger.

Cookies og sporing.
Facebook og google analytics registrerer besøg på forsiden og opsamler data som IP adresse, besøgte sider og varighed af besøg. Denne sporing opsamler ikke navn, adresse og email oplysninger.

lessto.dk danner cookies fra Facebook, google analytics, wordpress og wordfence. Disse laves for at få siderne til at fungere, som firewall mod hackere og som besøgssporing.

Har du spørgsmål til vores handelsbetingelser eller andet er du meget velkommen til at ringe til os på 60 60 58 66 eller at skrive til os på support@lesstoanalytics.dk

Gratis hotline:
Hvis der er spørgsmål eller der opstår problemer kan vi kontaktes under menupunktet support, alternativt kan der skrives til mailadressen support@lesstoanalytics.dk.

Med venlig hilsen

Lars Svane, ejer af lessto